Czy nie dałoby rady zapodać jakieś nowe mapy do cs'a. Ile można latać po tych ratsach i dustach . W necie tyle mapek jest. Coś by można ściągnąć. Co wy na to ?
Z tego co na razie przejrzałem to można wrzucić nowe ratsy tj rats4final i rats2k4. W pierwszej jest duży obszar (2 pokoje), a w drugim zmodyfikowany rats z nieszczęsną lodówką ale jest dużo więcej możliwości dla ct .
bala napisał/a:
Z tego co na razie przejrzałem to można wrzucić nowe ratsy tj rats4final i rats2k4. W pierwszej jest duży obszar (2 pokoje), a w drugim zmodyfikowany rats z nieszczęsną lodówką ale jest dużo więcej możliwości dla ct .
Jeśli widzisz dużo możliwości na ratsie to ci naprawde gratuluje.
ej ludzie RATSY to powinno sie na pierwszym miejcu wywalić ... bo to jest głupie powinno sie grać na standardowych mapach typu dust .... Ale z tym dustem 2006 to zeście jaja zorbili xD : xD
Heh Popieram To ,aby wywalic ratsy malo miejsca na rspie kazdy wali z respa rzuci sie obojetnbie gdzie granat i tak dostaniesz.. badziew... Dlaczego nie ma tego co bylo wczesniej 5 sekund niemozna strzelac? To bylo chyba dobre?
Assault 1327 (dobrze napisałem??) jest spoko ale te nowe ratsy to jednym słowem zrąbanie totalnie jakiego w życiu nie widziałem -.- Wychodzisz a tu masz 15 szyków wentylacyjnych i z każdego gość do Ciebie strzela lol -.-' Już wolałem stare mapki.
Usunąć w ogóle te ratsy i grać na normalnych (ewentualnei rats_3 może zostać bo tylko ona jest normalna ).
PS - dziś dodaliście znowu jakąś nową mapkę która mi nie działa barain czy coś takiego Na początku ściągała się 4minuty LOL a potem mi się komp zaciął. Jak resnąłem to ponownie się zaciął jak próbowałem odpalić CS'a